Безалкохолни пијалоци

Кока кола 0.25л

Кока кола

MKD70.00
2 minutes

Фанта 0.25л

Фанта 0.25л

MKD70.00
2 minutes

Швепс 0.25л

Швепс 0.25л

MKD70.00
2 minutes

Ладен чај 0.25л

Ладен чај 0.25л

MKD80.00
2 minutes

Пепси 0.25л

Пепси 0.25л

MKD70.00
2 minutes

Севен уп 0.25л

Севен уп 0.25л

MKD70.00
2 minutes

Негазиран сок 0.2л

Негазиран сок 0.2л (јаболко, праска, портокал, боровница)

MKD80.00
2 minutes

Газирана вода 1л

Газирана вода 1л

MKD60.00
2 minutes

Газирана вода 0.5л

Газирана вода 0.5л

MKD40.00
2 minutes

Минерална вода 1л

Минерална вода 1л

MKD60.00
2 minutes

Минерална вода 0.5л

Минерална вода 0.5л

MKD40.00
2 minutes