Главно Јадење

СЕЛСКО ВО ДОМАШНО ЛЕБЧЕ

СЕЛСКО ВО ДОМАШНО ЛЕБЧЕ

MKD370.00
90 минути

Тавче гравче

Тавче гравче подготовка 4 ч

MKD130.00
240 минути

Мусака

Мусака (компир, мелено месо, кромид, јајце, зачин)

MKD200.00
120 минути

Сланина 200гр.

Сланина 200гр.

MKD220.00
30 минути

Пилешки стек 200гр.

Пилешки стек 200гр.

MKD200.00
30 минути

Пилешки ражнич 150гр.

Пилешки ражнич 150гр.

MKD160.00
30 минути

Месо од каче 150гр.

Месо од каче 150гр. (солено месо , сува пиперка, кромид)

MKD230.00
30 минути

Свинско ребро 300гр.

Свинско ребро 300гр.

MKD270.00
30 минути

Свинска вешалица 200гр.

Свинска вешалица 200гр.

MKD200.00
30 минути

Свински ражнич 150гр.

Свински ражнич 160гр.

MKD160.00
30 минути

Домашен колбас „Дедо Димо“ 200гр.

Домашен колбас „Дедо Димо“ 200гр.

MKD250.00
30 минути

Кебап 30гр

Кебап 30гр

MKD15.00
20 минути