ТРАДИЦИОНАЛНИ ДОМАШНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ нарачка 24 часа

Мусака

Мусака (компир, мелено месо, кромид, јајце, зачин)

MKD200.00
120 минути

Качамак

Качамак (пченкарно брашно, масло, сол)

MKD150.00
120 minutes

Комат

Комат (со сирење или праз)

MKD120.00
150 minutes

Преснец

Преснец (со сирење или праз)

MKD120.00
150 minutes

Селска манџа

(ориз, кромид, пиперка, домат, масло, зачин, црвен пипер)

MKD130.00
60 minutes

Тавче гравче

Тавче гравче подготовка 4 ч

MKD130.00
240 минути

Тавче гравче со колбас

(со колбас или месо) 4 часа

MKD350.00
150 minutes

Сарма

(кисела зелка, ориз, мелено месо, кромид, зачин, пипер црвен,ма види повеќе

MKD170.00
120 minutes