Специјалитети достапни секој ден

СЕЛСКО ВО ДОМАШНО ЛЕБЧЕ

СЕЛСКО ВО ДОМАШНО ЛЕБЧЕ

MKD370.00
90 минути

Ѓомлезе парче

Ѓомлезе парче

MKD50.00
2 minutes

Питулици

Питулици (со сирење сирење)

MKD50.00
2 minutes