СКАРА

Шарска плескавица 200гр.

Шарска плескавица 200гр.

MKD230.00
30 minutes

Кебап 30гр

Кебап 30гр

MKD15.00
20 минути

Плескавица 150гр

Плескавица 150гр

MKD160.00
20 minutes

Домашен колбас „Дедо Димо“ 200гр.

Домашен колбас „Дедо Димо“ 200гр.

MKD250.00
30 минути

Свински ражнич 150гр.

Свински ражнич 160гр.

MKD160.00
30 минути

Свинска вешалица 200гр.

Свинска вешалица 200гр.

MKD200.00
30 минути

Свинско ребро 300гр.

Свинско ребро 300гр.

MKD270.00
30 минути

Месо од каче 150гр.

Месо од каче 150гр. (солено месо , сува пиперка, кромид)

MKD230.00
30 минути

Пилешки ражнич 150гр.

Пилешки ражнич 150гр.

MKD160.00
30 минути

Пилешки стек 200гр.

Пилешки стек 200гр.

MKD200.00
30 минути

Сланина 200гр.

Сланина 200гр.

MKD220.00
30 минути