Предјадења

Биено сирење

Биено сирење на скара 100гр

MKD130.00
10 minutes

Помфрит со сирење

Помфрит со сирење

MKD120.00
15 minutes

Помфрит

Помфрит

MKD100.00
15 minutes

Помфрит (со свинска маст)

Помфрит (со свинска маст)

MKD120.00
20 minutes